Повечето от нас се страхуват от змии и това е съвсем

...
Повечето от нас се страхуват от змии и това е съвсем
Коментари Харесай

Момчето, което не се страхува да бъде ухапано от змия

Повечето от нас се опасяват от змии и това е напълно обикновено. Можем да го отдадем на инстинкт за самозапазване, тъй като човек в никакъв случай не знае на каква змия ще попадне. Може да е безобидна, само че може и да е мощно отровна.

И въпреки всичко, има доста хора, които се интересуват от змиите и могат да разграничават десетки типове. И освен ги разграничават, само че и знаят най-различни неща за тях. Като да вземем за пример дали и доколко са отровни.

Но даже тези познавачи не са чак толкоз смели със змиите. Изключение прави едно 23-годишно момче от Флорида. Неговото име е  Дейвид Орин и той обожава змиите. Не да си ги отглежда у дома, а да ги търси в естествения им хабитат.

В профила си в Instagram Орин разгласява видеа, от които демонстрира на своите почитатели на каква змия се е натъкнал. При това не просто се снима с тях, а ги хваща с голи ръце. Нещо, което му коства и много ухапвания.

Но Дейвид Орин не се опасява, тъй като знае тъкмо с каква змия си има работа. Той даже се стреми да степенува ухапванията на всяка една по мъка, с цел да покаже на почитателите си, че влечугите не са чак толкоз страшни.

Е, се случват и непредвидени ухапвания в региона на лицето. Но и те не са в положение да го уплашат. Напротив, момчето счита, че множеството ухапания от змии не са толкоз мъчителни, колкото си мислят хората, пише Daily Mail.

Орин твърди, че болката от ухапването от игуана, което е претърпял, е било доста по-силно, даже му е останал белег. Иска и да покаже на хората, че от ухапванията от змия освен че не болят, само че и че влечугите не са толкоз рискови. Като в най-честите случаи, в които те атакуват хора, са, когато се усещат застрашени.
 Бирмански питон, Ан Гордън-Вега, Бет Кьолер, Пеги Ван Гордър, Флорида и дамите, които не се опасяват да ловуват рисковите влечуги
Жените, които не се опасяват да ловят питони

Три смели дами от Флорида, които оказват помощ за разрешаването на един огромен проблем в щата

Целта на Дейвид Орин е да образова колкото се може повече хората, които намират змиите за опасност. Прави го към този момент повече от пет години - време, през което е ловил най-различни екземпляри, измежду които и отровни. А и явно няма никакво желание да стопира.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР